Tijdens de Verrekijker DemoDag is er naast de excursies en lezingen natuurlijk ook weer een VerrekijkerShow. Deze VerrekijkerShow is uitgebreid vergeleken voorgaand jaar met de komst van wildcamera's, voor het fotograferen van dieren in het donker; meer merken aan spotting scopes; uitleg over hoe een camera te gebruiken op een verrekijker of spotting scope, oftewel digiscoping en primeurs van onder andere Swarovski Optik, Pentax en Bynolyt.

Bushnell Wildcamera's

Wilt u weten welke dieren ‘s nachts langslopen en wilt u deze vastleggen? Bushnell staat er met de vernieuwde serie Bushnell Core DS wildcamera's. Deze wildcamera's kunnen haarscherpe foto's maken in het donker en opnemen in Full-HD. Bij de stand van Bushnell kunt u deze testen en uitproberen en kunt u uw vragen over deze vorm van fotografie bij hen kwijt.

Advies en uitleg over spotting scopes

Onze specialisten en de vertegenwoordigers van diverse merken voorzien u graag van informatie over spotting scopes van Vortex, Swarovski, Bushnell en nog velen meer. Ook hierbij staat het vergelijken van verschillende spotting scopes centraal. 

Primeur: Swarovski Optik Digital Guide

Op zondag 19 april zal de nieuwe Swarovski Optik Digital Guide te bewonderen en te testen zijn. Dit unieke product is net nieuw op de markt verschenen. 

Testen & Vergelijken van Verrekijkers

Per merk is er een stand / partytent waar vele verrekijker modellen en accessoires te testen en vergelijken zijn. Hierbij is er een vertegenwoordiger en/of productspecialist welke open staat voor al uw vragen. Door zelf de verschillende verrekijkers met elkaar te vergelijken wordt het maken van de beste keus een stuk eenvoudiger.

Galerie Wildevuur - Landgoed Hiemstrastate

Één van de mooiste Rijksmonumenten en toonbeelden van de Amsterdamse School binnen Nederland en de locatie van galerie wildevuur.

Onze eigen partytent

Waar merken niet vertegenwoordigd worden, springen wij bij. Zo staan wij met het gehele assortiment van Vortex en diverse andere kijkers en spotting scopes. Ook kunt u bij onze partytent terecht met uw vragen over het evenement of wanneer u meer informatie over ons wilt verkrijgen. Wij zijn het hoofdaanspreekpunt en ten aller tijden zal er iemand van ons aanspreekbaar zijn.

Aanwezige merken

Alle merken hebben hun eigen plaats op de Verrekijker DemoDag. U kunt vele diverse verrekijkers en spotting scopes van vele merken testen en met elkaar vergelijken.

Bekijk alle partners