Heeft u een gebruikte verrekijker die u graag zou willen verkopen of inruilen? VerrekijkerShop is altijd op zoek naar in goede staat verkerende tweedehands verrekijkers en spotting scopes. Zo kunt u uw verrekijker inruilen voor geld of korting op een nieuwe verrekijker. Maar hoe gaat het verkopen en inruilen in zijn werk?

Inruilen op de Verrekijker Demodag

Tijdens de Verrekijker Demodag heeft u de mogelijkheid om uw verrekijker of spotting scope te verkopen. Tijdens deze dag is er een expert aanwezig welke ter plekke uw apparatuur beoordeelt en u op basis daarvan ook een voorstel zal doen. Dit is natuurlijk een indicatie en hier zult u dan ook niet aan vastzitten.

Inruilen bij de VerrekijkerShop

Het op afstand kunnen bepalen van de waarde is lastig, of eigenlijk simpelweg onmogelijk. Daarom adviseren wij altijd om met uw kijker langs te komen in onze winkel. U kunt van te voren alvast contact met ons opnemen voor een globale schatting van de waarde. Dit is slechts een indicatie en daar kunnen geen rechten uit verleend worden.

Contact opnemen

Opsturen naar de VerrekijkerShop

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen met uw verrekijker of spotting scopes, dan is het ook mogelijk deze per post te versturen. Handig is om voor het versturen contact met ons op te nemen over de te versturen verrekijker of spotting scope. Wanneer de kijker is binnen zullen wij contact met u opnemen over de taxatie van de kijker. Vermeld bij het versturen uw naam, adres, mail en telefoonnummer.

Contactgegevens

VerrekijkerShop
Brinkstraat 14
9411 KM Beilen
 
Tel. 0593 - 58 25 24
Oprichtings datum 01-04-2001
K.v.K.-nummer Meppel 04034783
BTW nr NL 820168622B01
Rekeningnummer Rabobank NL86RABO0142628956