Verrekijker DemoDag zal plaatsvinden op een andere datum. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.
×
 • Digiscoping met Peter Grobben

  Digiscoping staat voor het fotograferen door een telescoop of een verrekijker. Deze unieke vorm van fotograferen is mogelijk met een spiegelreflexcamera, een systeemcamera, een compactcamera of een smartphone. Onder leiding van Peter Grobben zult u alles te weten komen over Digiscoping. Swarovski Optik heeft speciale apparatuur ontwikkeld waarmee uw digitale camera snel en eenvoudig aan uw spotting scope kunt koppelen. Deze kunt u tijdens de excursie testen en gebruiken.
 • Libellen, insecten en vlindertuin

  Natuurlijk is er ook gedacht aan de kleinste bezoekers. Ga samen met uw (klein)kind(eren) op zoek naar vlinders en insecten in de vlindertuin. Of laat ze spelenderwijs leren over de natuur met een medewerker van Natuurmonumenten.
 • Vlinderexcursie

  Ga samen met Chris Ruijter op pad met de Pentax Papilio II vlinderkijkers.
 • Wandeling met de boswachter

  Het veld in met de boswachter van Natuurmonumenten. De gids/boswachter vertelt over de natuur in het Dwingelderveld. Na afloop ontvangt u een lekkere kop warme chocolademelk of koffie/thee. Vooraf aanmelden voor deze excursie is verplicht. Dit loopt via de site van Natuurmonumenten.

Meer excursies volgen...

Momenteel wordt er nog nagedacht over interessante excursies om te organiseren. Die zullen op deze pagina en op onze sociale media verschijnen.

Evenement op sociale media

Laat weten dat je komt en blijf op de hoogte van dit evenement via onze Facebook pagina of Twitter.