Aanwezige merken

Om het voor u duidelijk te maken welke merken zoal te testen en te vergelijken zijn hebben wij deze voor u op een rijtje gezet.

  • Bij Swarovski Optik gaat kwaliteit veel verder dan alleen de technische aspecten. Voor hen is kwaliteit een harmonieus samenspel van excellente optiek, functionaliteit, ergonomie, design en service. Zij zien het als hun plicht om het goede te verbeteren, de gebruikers telkens weer te verrassen en daarbij de verwachtingen te overtreffen. Mede daardoor kunnen wij u verrekijkers, spotting scopes en accessoires aanbieden die langdurig hun waarde zullen behouden. Die u steeds opnieuw kunt gebruiken en waar u vele jaren plezier aan beleven. De reden dat mensen voor Swarovski Optik kiezen: ze weten dat het een investering voor het leven is.
  • Onderscheidend door kwaliteit is Vortex wellicht niet, echter is er geen merk dat in de buurt komt van de prijs-kwaliteit van hun verrekijkers, spotting scopes en afstandsmeter. Het beste product voor de juiste prijs aanbieden is voor hen dan ook het belangrijkste. Zo produceren zij diverse kijkers voor het vogelen, voor op reis en voor de jacht.
  • Met hun expertise van vele jaren in het ontwerpen van diverse optiek produceert Hawke verrekijkers in verschillende prijscategoriën. Zo hebben zij voor de starter de relatief voordelige Nature-Trek serie en de Frontier ED X serie voor de gevorderden.
  • Waar zij het voorgaande jaar niet aanwezig waren staan ze er nu wel. Natuurlijk nemen zij hun goed bekende Stork, Yellowbird en Buzzard serie verrekijkers en scopes mee. Onlangs hebben zij de YellowBird vernieuwd, en is de YellowBird II op de markt gezet. Ook deze zal tijdens de Verrekijker Demodag te testen en te vergelijken zijn.
  • Ook Zeiss is binnen de verrekijkerwereld een heel bekend merk. De verrekijkers van Zeiss zijn van sublieme kwaliteit, waarbij precisie op nummer één staat. Zeiss biedt diverse compacte verrekijkers aan, welke u eenvoudig mee op reis kunt nemen. Maar maakt ook verrekijkers welke optimaal te gebruiken zijn bij mindere licht omstandigheden. Dit maakt dat Zeiss voor ieder wat wils heeft, waarbij elke kijker van ongekend hoge kwaliteit is.
  • Natuurlijk mag ook Leica niet ontbreken als men het over hoogwaardige verrekijkers heeft. Met hun kennis van stijl en design weten zijn zich te onderscheiden van de rest. Dankzij het gebruik van het fijnste materiaal, in combinatie met de AquaDura coating, presteren hun kijkers onder bijna alle omstandigheden.
  • Natuurlijk is Pentax aanwezig met hun vlinder- en vogelverrekijkers. In combinatie met de diverse lezingen en excursies kunt u alles over deze kijkers te weten komen. Ook nemen ze diverse spiegelreflexcamera's & objectieven mee welke u kunt testen en vergelijken. Van RICOH zal de GRIII en de outdoor WG serie ook te zien zijn.
  • Naast de nieuwe Bushnell verrekijkerseries Engage, Forge en Nitro staat Bushnell er ook met hun Core DS wildcamera's.